Speciális extrém szakítószilárdságú, kopás és szakadásálló anyagból készülnek termékeink, melyek nagy igénybevételre tervezett termékek gyártására alkalmasak. Ellenáll az UV sugárzásnak. Az ülő részre egy speciális csúszásgátló anyag van rávarrva, amely megakadályozza, hogy a baba popsija csúszkáljon jobbra-balra a hoppmanón.


Nincs konkrét rögzítése a hordozónak. A Hoppmano felrakása után a gyermeket az ülőkére kell ültetni, és minden esetben, egyik kezünkkel támasztani a hátát.


Mosható anyagból készül, melyet a terméken feltüntetett címke utasításait követve lehet tisztítani.


6 hónapos kortól használható, amikor a baba ülni tud, ajánlottan 3 éves korig. A legnagyobb segítséget azonban a totyogó korszakban nyújtja.


Orvosi egyeztetés ajánlott viselés előtt.

A használati utasításban leírtak szerint, melyet itt talál.

Amennyiben valami probléma merülne fel a termékkel kapcsolatban, vagy csak nem a legjobban tetsző színt választottad, természetesen lehetőség van cserére, az átvételtől számított 14 napon belül (az ASZF-ben foglaltak szerint), amennyiben a termék nem volt használva. Kizárólag azzal a dobozzal együtt, amelyben a termék érkezett.


Minden termékünkre 1 év garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat mellett.


PayPal-lal, banki átutalással, vagy a személyes átvétel esetében átvételkor, készpénzzel.


Igen. Van egy hoppmano átvételi pontuk is. Ebben az esetben természetesen nincs szállítási költség. Cím: 1061. Budapest, Andrássy út 38.