Barion Pixel

Hoppmanó, a babahordozó | Nagyon kényelmes és garantáltan biztonságos csípőhordozó a babádnak és neked

házhoz szállítás

Futárral, gyorsan, biztonságosan

átvevőpont

járványhelyzet miatt jelenleg nem működik

garancia

3 év garancia
minőségi termék

Biztonságos vásárlás

egyszerű folyamat, biztonságos fizetés

HOPPMANÓ A BABAHORDOZÓ, CSÍPŐÜLŐKE A BABÁDNAK

Ó, igen, tudjuk. Generációk ezrei nőttek fel babahordozó nélkül.
De ugyanígy, generációk nőttek fel cumisüveg, babakocsi, eldobható pelenka, plüssmedve és cumi nélkül is. Neked mégis van mindegyikből legalább egy. Ugye?

A Hoppmanó babahordozó nem egy fura hippi cucc, amit a belvárosi értelmiségi, vagy a budai vállalkozó anyukák vesznek meg, mert jó dolgukban már nem tudják milyen újabb és újabb vacak babaholmit vegyenek a kölöknek.

A babahordozó megkönnyíti az életedet, a hétköznapokat, könnyebbé teszi azokat a szituációkat, amikor fel kell venni a csemetét és cipelni kell.

Hoppmanó a babahordozó, csípőülőke a babádnak

Hoppmano kényelmes és biztonságos babahordozó

Cikkszám: HOPP-IB Kategóriák: ,

13 490 Ft

Praktikum, kényelem, megbízhatóság – csípőülőke, babahordozó

Kényelmes neked is és a babának is. A karoddal csak megtámasztod a csöppséget, nem kell tartanod a súlyát. A csípőd, a derekad tartja a babát, de ezentúl nem kinyomott csípővel és ferde gerinccel kell őt tartanod, hanem egészséges tartással, egyenes háttal tudod tartani a picit.

Széles erős tépőzár, illetve masszív, jó minőségű erős csat tartja a Hoppmanó babahordót a derekadon, csípődön, és nem kell aggódj amiatt, hogy lepottyantod-e a babádat.

Ez nem fordulhat elő, nincs okod félni. A Hoppmanó babahordozó erős és biztonságos!

A Hoppmanó babahordozó pontosan az a babaholmi, az a csípőhordozó, amire minden kisgyerekes szülőnek szüksége van.
Szülőnek, nagyszülőnek, bébiszitternek, vagyis mindenkinek, aki kisbabával tölti az idejét.

Törlés

Összetétel

Összetétel: főanyag: 100% Polyester
ülőbetét: 100% Poliuretán (CFC és HCFC mentes merev zárt cellás).
Kezelési útmutató: 30 fokon mosható, 
nem vasalható, 
szárítógépben nem szárítható.
Méret információ: Maximális derékkör méret: 102 cm.

Cikkszám: HOPP-IB Kategóriák: ,
Cikkszám: HOPP-IB Kategóriák: ,

Amikor felkapod a babát, önkéntelenül egy rossz, egészségtelen testtartást veszel fel, és hiába próbálsz kompenzálni, folyamatosan kiegyenesedni, csak elfárad a hátad, derekad. A rossz tartás visszaáll és még el is fáradadsz.

Egyszerűen így működik a testünk, kicsit kinyomod a csípőt (ki jobban, ki kevésbé), hogy a súlyt az tartsa, illetve ez a tartás némi biztonságérzetet is kelt. A derekaddal és a karoddal tartod a babát, nem fogod lepottyantani.

Csakhogy közben a gerinced ferde, a hátizmaid pedig elfáradnak a folyamatos kompenzálástól.

Pedig lehetne ez másképp is. Hordozhatod úgy is a babádat, hogy nem fáradadsz el, a tartásod pedig egyenes és egészséges.

A Hoppmanó az a babahordozó, amelyik segít neked, hogy ne tedd tönkre a gerincedet, ne legyen kinlódás a karodon hordozni a babát.

Felvenni, magadhoz ölelni a babádat, a világ legjobb érzése. Jó neked is és jó neki is.

A kisgyerek is társas lény, és ha felveszed, magadhoz öleled, biztonságban érzi magát, jót tesz a kötődésének, az ősbizalom megélésének. Kedvezően befolyásolja a szociális fejlődését, sok inger éri, miközben az anya (vagy apa) testközelsége védelmet is jelent számára.

Csak.. Csak órákon át, hosszan cipelni nagyon fárasztó. Hiába gyönyörű érzés, piszok fárasztó is tud lenni.

A Hoppmanó babahordozó nem ad neked egy plusz kezet, nem leszel tőle erősebb, a szatyrokat, dömpert, plüssmedvét ugyanúgy vinned kell.

Viszont sokkal könnyebb lesz a dolgod, könnyebb cipelni, hordozni a babát, kevésbé fáradsz el, hosszabban élheted meg az érzést, ahogy magadhoz öleled.

Biztonságos fizetés

Fizethetsz előre utalással, az átvevőpontunkon személyesen készpénzzel, vagy fizethetsz online a bankkártyáddal.

Weboldalunkon a Barion biztonságos fizetés megoldását alkalmazzuk, amennyiben online bankkártyás fizetést indítasz.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

Első a biztonság

A Barion szervereit a Comodo 2048 bites TLS titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja:

A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

 

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.
Férfiként nehéz olyan babahordozót találni, amit szívesen és kényelmesen hordanék. Mióta a feleségem hazahozta a Hoppmanot sokkal szívesebben megyek sétálni vagy bevásárolni a gyerekkel.
Kristóf

Férjemet sokszor szólítja a munkája külföldre, ilyenkor vele tart a család is. A repülőtereken és városlátogatások alatt óriási segítségünkre van a Hoppmano.
Judit

Azt szeretem a Hoppmanoban a legjobban, hogy minden alkalomhoz tudom hordani. A ruhatáramhoz tudom igazítani, és azon kívül, hogy divatos nagyon praktikus és kényelmes.
Ágnes

Régóta keresek egy olyan babahordozót, amit télen is könnyedén tudok hordani rövidebb távokra a téli kabátommal. Nagyon megörültem a Hoppmanonak, tökéletesen hordható babahordozó.
Bettina

Pin It on Pinterest

Share This